Dallos Bogi Sztárban sztár

Egy fellépést is le kellett mondania Tóth Gabi reagált a Sztárban sztár műsorában látottakra. A Bors megtudta.


Pamkutya Borebe Bujt Dallos Bogi Nlc Hu

Nagyon közel álltunk ahhoz hogy az egykori X-Faktor-mentor kiessen a Sztárban Sztárból ami komoly figyelmeztetés lehet számára.

. Férjével Puskás Petivel a forgatások alatt szerettek egymásba. Lékai-Kiss Ramóna ismét egy nagyon extra. Hatalmasat robbant Puskás-Dallos Bogi produkciója a Sztárban sztár legutóbbi adásában.

Bogi még 2019-ben volt az X-faktor mentora. Az első adásban megsérült a Sztárban sztár versenyzője. Te is ketten voltál a színpadon rengeteget gondolkoztam hogy fogod lehozni.

Puskás-Dallos Boginak a múlt héten pénteken Prágában akadt dolga ott forgatták az egyik sminkmárka legújabb videóját és ha már így alakult akkor Peti is vele tartott és a hétvégét a városban töltötték. Dallos Bogi már majdnem a második élő adásban kiesett. A képek tanúsága szerint amit Bogi az Instagram-oldalán osztott meg elképesztően jól érezték magukat nagyokat sétáltak megnézték a várost és.

Ezért az ország legjobb műsora a Sztárban Sztár. Puskás-Dallos Bogi otthagyja az X-faktor mentorszékét - napokon belül a TV2 zenés showműsora a Sztárban sztár színpadán láthatjuk majd. Ahogy maga Puskás Peti is pedig minden próbán ott volt.

Dallos Bogi bevallotta. Puskás Peti volt az első aki elvitte randizni videó Ajjaj. Ezt gondolja az őt alakító versenyzőről.

Úgy nézel ki mint a Péter Srámek. évadában azonban az énekesnő már nem szerepelt most pedig az is kiderült. Nagyon jól megcsináltad volt benne meló.

Dallos Bogi Pamkutyaként lépett színpadra. Hihetetlenül élethűen alakította a rapper Pamkutyát a közönség már-már elhitte hogy valóban őt látják a színpadon. Az énekesnő nem megy a szomszédba bátorságért sem lelkesedésért.


Dallos Bogi A Sztarban Sztar Musoraban Nlc Hu


Puskas Peti Igy Reagalt Dallos Bogi Sztarban Sztaros Eloadasara Blikk


9dwbfnun7fxwum


Dallos Bogi Ferje Tanacsaival Keszul A Sztarban Sztarra Blikk


2q0ixcz4na Lbm


Dallos Bogi Regi Almat Valtja Valora A Sztarban Sztar Boldogsaga Hatartalan


Dallos Bogi Es Stohl Andras Elmondta Kiknek A Borebe Bujnak A Sztarban Sztarban Blikk


Zseda Borebe Bujik Dallos Bogi Nlc Hu


Puskas Peti Igy Reagalt Dallos Bogi Sztarban Sztaros Eloadasara Blikk